Lopez leder efter et nyt sted til sin hundekurv

Update 16/5-2023. Lopez har fundet et fantastisk nyt hjem langt ude på landet i Jylland. Hun trives rigtig godt og er dermed flyttet permanent til Thy.

——————————–

En af Pizzas hvalpe, som er 2 år, der lige nu bor hos min veninde Susanne søger et nyt sted at bo. Hun bor p.t. i Køge midtby, og trives ikke som byhund. Ja, korrekt gættet, Lopez skal omplaceres. Som hvalp var hun desværre udsat for, at der blev sendt raketter af bag hende på en gåtur, hvilket ikke har været rart for en hund, der i forvejen er sensitiv på lyde. Hun er ikke lydangst, men sensitiv.

Lopez er en meget glad, livlig og sød tæve, der i hjemmet er nem og hun putter gerne (også i sofa/seng). Hun er vokset op med et barn, en voksen og en anden hund (border collie). Hun har et godt hundesprog og kan med alle hunde.  

Hun er startet op på agility og har deltaget i konkurrencer et par gange. Hun kan være lidt småstresset. Hun er trænet op på legetøj. Jeg anbefaler man belønner med godbidder. Om hun skal fortsætte med agility er en vurderingssag og afhænger af en ny fører.

Hun kigger også nogle gange på skygger/lys, men det er noget, som man kan sige til hende, at det skal hun ikke gøre, så stopper hun.

Hun er HD, AD og OCD fotograferet og alt er i orden.

Lopez skal omplaceres af kærlighed til Lopez og ikke fordi hun er uønsket.

Hvis du bor på landet, er du så interesseret i en border tæve?

Vil du vide lidt mere, så kontakt mig.

.

.

.

.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s