Kuld Qimmeq – 4 uger

Der er sket så sindsyg meget i hvalpenes udvikling den sidste uge. Fødepoolen er fjernet, hvalpegården er flyttet hen til terrassedøren, hvalpene sover nu alene uden Delta og hvalpene besørger ude på terrasse og på græsset i haven. Woooooow siger jeg bare, hvalpe kun 4 uger gamle. De er simpelthen så dygtige og fremme i deres udvikling.
Hvalpene får hvalpefoder opblødt, og indtil for få dage siden også blendet med stavblender. Men nu er det kun opblødt og de elsker det. Foderet er hills, hvalpefoder, lam. De elsker det og deres afføring er så fin og fast.
Jeg har fået bestilt tid til dyrlægebesøg, hvor hvalpene bliver øjenlyst, vaccineret, får sundhedsundersøgelse og får et hundepas. Desuden er der bestilt tid hos DKK’s ID-mærker for chipning. Det er det mest rigtige, for der får man samtidig udleveret stambøgerne, så dette er klart inden øjenlysning og når hvalpene bliver afhentet.
Hvalpenes personligheder er nu også ved at blive tydelige og som det ser ud nu er Panik den vakse, Nunu den nuttede og Malik den tænkende.
Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s