Kuld Qimmeq – 3 uger

Jeg har ikke haft et kuld border hvalpe før, hvor jeg som opdrætter har slappet så meget af. Det gør jeg fordi, der ikke er nogle hvalpe, der er bagud med vægten. Delta har jo kun 3 hvalpe og de stortrives virkelig. Delta er sådan en god mor, der jævnligt forærer hvalpene noget fløde. Der er heller ingen rengøring, det klarer Delta også fint.


Når jeg har mange hvalpe i et kuld, så starter jeg med at give dem opblødt foder ca. 2½ uge gamle, når vægten begynder at få en kurve, der ikke stiger så meget mere. Men det behøver jeg ikke gøre med disse hvalpe endnu, når der er så rigelig med mælk.
Hvalpenes fødepool er stadig oppe, men hvalpene ”hopper” dog over indimellem og jeg skal så hjælpe dem tilbage igen, når de bliver trætte og skal sove. Men der går nok ikke mange dage før jeg må tage fødepoolen helt væk. Hvalpene er nysgerrige og undersøger hvalpegården med høj haleføring.
Delta lader både mormor Pizza og Cocio komme ind og kigge til hvalpene.
Alle hvalpekøberne har været på besøg. Hannen Malik er tildelt den hvalpekøber, der var skrevet op til en han. Panik og Nunu afventer fordeling til mine tævehvalpekøbere ca. når de er 6-7 uger gamle, når jeg ved, hvad de indeholder. De er ved at skille sig lidt ud, men det er svært at sige endnu, hvordan de udvikler sig.


Asasara Qimmeq Panik

Asasara Qimmeq Nunu

Asasara Qimmeq Malik


.

.

.

.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s