Asasaradag og undervisning i rally

Mange hvalpekøbere med afkom fra kuld Explosive, Hallo, I Love, Jam Jam, Kom Her, My Phonetic, Nam Nam og OMG

Den 24. april (på min fødselsdag) holdt jeg en hygge-dag for mine hvalpe og hvalpekøbere. Jeg indkaldte til asasaradagen i sidste øjeblik, da forsamlingsforbudet endelig blev forhøjet og jeg var sikker på, at der var godt vejr, da vi jo skulle være udenfor. Jeg holdt et par konkurrencer i løbet af eftermiddagen, bl.a. mimekonkurrence i sommersange, løb med hund i trillebør, kryds og bolle med hund og indkald med løb mellem madskåle.

Her er jeg i aktion med Kizz Me. Hun elsker at køre i trillebør.

Vi hyggede også med hoopers, agility og rally. Sidst men ikke mindst, så fik vi hilst på hinanden igen, nu hvor Danmark er ved at åbne lidt op efter coronasituationen. Vi sluttede dagen af grillpølser og hotdogs.
Der var hvalpe til stede fra kuld Explosive, Hallo, I Love, Jam Jam, Kom Her, My Phonetic, Nam Nam og OMG.
Jeg nød hvert et minut med gensynet af mine vidunderlige hvalpe.

Kryds og bolle hed hos mig Merle mod Helfarvet. Det var de helfarvede, der vandt. Det var en sjov konkurrence, for ingen måtte tale sammen, det var kun fingerpeg og armbevægelser.

Da flere af hvalpekøberne havde udtrykt ønske om mere intro i rally efter asasaradagen havde jeg indbudt til et par timers rally-intro den 9. maj. Vi gennemgik alle skiltene og der blev stillet spørgsmål til den store guldmedalje. Jeg synes faktisk, at alle 3 deltagere efter en måneds intensiv træning kan være klar til den første rallyprøve i begynderklassen.

Disse 3 personer er nu klar til start!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s