Kuld OMG 8 uger

100% – YES endelig lykkedes det. Navngivningen af hvalpene holdt 100%. Alle hvalpekøberne har holdt ved det navn, som jeg havde givet hvalpene fra starten af. Jeg skulle helt hen til kuld O, før det lykkedes. Det er godt nok også nogle lækre skuespillere 🙂 Nå nu tilbage til det, som blogindlægget her handler om, nemlig hvalpene, der er blevet 8 uger.
De er vokset op under coronarestriktioner, hvilket har bevirket, at jeg ikke har haft besøg af en masse mennesker – kun hvalpekøbere og jeg har krævet negative coronatests, vi har været i haven, haft afstand m.v. Jeg plejer også at have hvalpene med en weekend i sommerhus, men vores sommerhus har været udlejet, så hvalpene har ”bare” været herhjemme i Bjæverskov. Pizza har været en super mor – hun har passet og plejet hvalpene til den store guldmedalje, men jeg har forsøgt at holde hende lidt fra hvalpene den sidste uge, da hun bare stiller sig hen for at give mælk. Selv her 3 dage efter hvalpene er rejst, har hun stadig mælk i babbedutterne, så jeg håber da, at det snart fortager sig. Pizza har ikke leget så meget med hvalpene, dette hverv har hun givet til min anden border collie Cocio (Pizzas barnebarn). Cocio har til gengæld leget utrolig meget med hvalpene og jeg har nok 100 videoklip af Cocio og hvalpene i haven og i havestuen.
Nederst på denne side er der portrætbilleder af hvalpene og hvalpekøberne. Jeg glæder mig meget til at følge dem fremover.

Den lille gartner er løs 🙂 (Zoe)
Smukke Diaz
Cocio har leget rigtig meget med hvalpene med det hvalpelegetøj, som hun selv futtede rundt med som hvalp for et år siden.
Vild leg i haven.
Cocio har været verdens bedste legetante, hun har trukket rundt med hvalpene og haft det virkelig skægt.
Damon tigger om at få lov til at komme op og sidde hos mig i sofaen.
Jeg er blød som smør – de hvalpeøjne kan få mig til at smelte – og sådan har jeg haft hvalpene oppe i min favn på skift hver dag, så de har vænnet sig til at ligge på ryggen. Selv Zoe, som hadede det som bette hvalp, fik jeg vænnet til at det var dejligt at ligge sådan (praktisk når der skal ordnes negle, poter m.v.)
Denne sansegynge har virkelig været et hit. Jeg har aldrig boet et sted, hvor jeg har kunne sætte en gynge op i loftet. Men i vores havestue er der bjælker, hvor det har været let at sætte den fast. Det har bevirket, at ingen af hvalpene er bange for noget gyngende underlag – nærmere tværtimod – de springer op i den med fuld fart, så den gynger frem og tilbage.
Artige Clooney
Frække Lopez
Billedet her er typisk for Pizza, stiller sig bare op, så hvalpene kan tage for sig af retterne

Her er 8 ugers portrætfotos og en lille beskrivelse af ejerne og hvad hvalpene skal lave i fremtiden:

Asasara OMG George Clooney – kaldenavn: CLOONEY. Clooney er flyttet til Højbjerg ved Aarhus og bor nu hos mine gamle træningskammerater Ann og Asger fra DcH Risskov. Clooney skal hovedsageligt bruges til agility, lidt lydighed/nosework og tricks. Ann og Asger mistede deres border collie for nogle måneder siden, så Clooney skal være enehund – hvilket passer ham fint at være i centrum 🙂
Asasara OMG Zsa Zsa Gabor. Kaldenavn: Zsa Zsa. Hun er flyttet til Fyn, hvor hun skal være Anitas fremtidige HTM-hund (dog dancing) samt lave hoopers og tricks. Jeg har kendt Anita i mere end 20 år. Anita har i forvejen 2 border collier og er uddannet træner i flere discipliner.
Asasara OMG Zoe Saldana. Kalenavn: Zoe. Hun er flyttet længst væk fra mig – helt op til Hjallerup i Nordjylland, hvor hun bor sammen med Tina. Jeg har ligeledes kendt Tina i flere år gennem agilitykonkurrencer. Tina har haft en af Kizz Me’s halvsøskende. Tina har i forvejen 2 labradorer. Zoe skal være Tinas nye agilityhund og hun skal også snuse til DcH og lydighed.
Asasara OMG Cameron Diaz. Kaldenavn: Diaz. Hun er flyttet til Værløse hos Mia og hendes mand. Mia har i forvejen en labrador. Diaz skal hovedsageligt være Mias nye HTM og freestyle hund (dogdancing) og dyrke hoopers. Jeg har aldrig mødt Mia før hun kontaktede mig om at komme på en hvalpeliste – det har jeg bestemt ikke fortrudt, at jeg sagde ja til.
Asasara OMG Jennifer Lopez. Kaldenavn: Lopez. Hun er heldigvis ikke flyttet så langt væk. Hun bor nu hos Susanne i Køge i medejerskab med mig (udstationering). Lopez er Susannes nye agilityhund. Susanne har i forvejen Holley fra kuld K, som er i agility klasse 3 (højeste niveau).
Asasara OMG Matt Damon. Kaldenavn: Damon. Han er flyttet sammen med faren til kuldet, Dice i Nykøbing Sj. Dices ejer Mette kunne ikke lade være med at beholde en parringshvalp fra denne kombination, og det er jeg mægtig glad for. Mette er rigtig god hundefører og Damon skal fremover være Mettes nye LP/rally og agilityhund.

Rigtig meget held og lykke til de nye ejere – jeg glæder mig til at følge hvalpene både i messengergruppen og facebookgruppen. Nu går det løs med ugeopgaver de næste par måneder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s