Kuld OMG 4 uger

Frokosten indtages i havestuen.

Halvdelen af tiden er nu gået. Hvor blev den dog af? Hvalpene er nu så store, at jeg har fjernet fødepoolen i hvalpegården. Jeg har sat en dejlig hundeseng derind i stedet for. Den har de taget varmt imod. Jeg er også så småt ved at prøve at give dem ikke opblødt foder. Deres syleskarpe tænder skal have noget at tygge i. Lige ved siden af hvalpegården i stuen er vores terrassedør ud til havestuen. Når solen skinner, så er der 25 grader i havestuen og hvalpene har afprøvet havestuen og fået middag i solskin. Pizza er stadig en rigtig dejlig mor, og Pizzas barnebarn Cocio er en virkelig god legetante.
Hvalpene bliver nu kun vejet en gang om ugen, og her efter de er begyndt at få fast føde er der rokeret lidt rundt på den tykke og den tynde 😉 Alt er som det skal være.

Hvor morgen, når jeg går tur med de voksne hunde, så sætter jeg via spotify et album på højttaleren med underlige lyde. Jeg kan ikke selv holde ud at høre på det, men det må hvalpene finde sig i. Der er skud fra pistoler, fyrværkeri, torden, barnegråd m.v. Alt det jeg ikke lige selv kan lave af lyde 🙂

Åhhh dejligt med en hundekurv at putte i, man er jo en Asasarahund, der også går under betegnelsen hovedpudehund.
Cocio er den bedste legetante ever.
Hvalpene kan nu die stående, især hvis man holder fast i sin kuldbror
Første gang i havestuen, det dufter spændende
Vejeskålen er ved at være for lille

Her er ugens portrætfotos, det bliver ikke nemmere at tage billeder af de små sprællemænd. For at få disse portrætter i kassen tog jeg 271 billeder!

Asasara OMG George Clooney


Asasara OMG Zsa Zsa Gabor
Asasara OMG Zoe Saldana
Asasara OMG Cameron Diaz
Asasara OMG Jennifer Lopez
Asasara OMG Matt Damon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s