Kuld OMG 3 uger

Pizza er en super mor for kuld O

Alle hvalpe er solgt!
Udviklingen er for tiden helt enorm, ikke bare fra dag til dag, men fra time til time – der sker der en ny udvikling i hvalpenes kunnen og væremåde med hastige skridt. Nu opholder de sig ikke længere i fødepoolen, da de hellere vil ud på gulvet og besørge. Jeg sover heller ikke længere på en gæsteseng i stuen ved siden af poolen, da hvalpene går for megen rundt om natten nu. Jeg er desuden helt tryg ved ikke at skulle være hos dem hele tiden, for Pizza passer dem jo så fint.
Hvalpene har fået fast føde i nogle dage nu, det er opblødt hvalpefoder, som står et par timer i vand, som jeg derefter giver en tur med håndmixeren inden det serveres i en bradepande. De spiser det med største velbehag.
Dette kuld har super sunde maver. Jeg kan ikke mindes et kuld, hvor jeg har været så tilfreds med hvalpenes og moderen afføring. Altså jeg ved godt, at man ikke rigtig snakker om pøller, men her er det værd at snakke om. De er så fine og faste! 😉
Fremover vejer jeg kun hvalpene om fredagen (på ugefødselsdagen), mest blot for nysgerrighedens skyld. Ingen af hvalpene ser ud til at mangle noget 🙂
Hvalpene er introduceret til legetøj og allerede nu ser jeg ruskedrift hos et par af hvalpene. Det er ret sjovt, når de forsøger at ruske kun 3 uger gamle og ruller rundt, da de ikke helt kan styre deres lemmer endnu.

Hvalpene er meget glad for mad. Lige fra første gang de blev tilbudt fast føde, guffede de det i sig med største velbehag. Jeg benytter selvfølgelig mit hvalpekyssekald inden maden serveres, og det reagerer de meget på (positivt).
Hvalpene leger med mine sko.
Jeg har tidligt i forløbet givet hvalpene halsbånd på. Hvalpene er lidt svære at kende forskel på, når de alle er sort/hvide.
Intro til trækketov gik fint.
Pizzas barnebarn Cocio er meget interesseret i hvalpene og hun får lov af Pizza til at besøge dem i ny og næ. Hvalpene ser ud til at nyde hendes selskab.
Damon faldt i søvn i madskålen. Nurrrrhhh hvor sødt.
Jeg har lukket luften ud af den midterste luftring i poolen, så hvalpene bedre kan kravle over kanten. Tis og pølle foregår ude på gulvet. Her spiser de også deres mad.
asasara OMG George Clooney – Kaldenavn: Clooney
Asasara OMG Zsa Zsa Gabor – Kaldenavn: Zsa Zsa
asasara OMG Zoe Saldana – kaldenavn: Zoe
asasara cameron diaz – kaldenavn Diaz
asasara OMG Jennifer lopez – kaldenavn: Lopez
Asasara OMG matt damon – kaldenavn: Damon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s