Kuld Likes – 7 uger

7uger-alle (5)
Pizza er bare så smuk og en rigtig god mor for hvalpene. Hun giver dem stadig mælk.

7 uger er hvalpene nu og de er SÅ klar til at flytte hjemmefra, men reglerne i Danmark siger, at hvalpe skal være 8 uger før de kan flytte. Det er også helt fint med mig, men jeg kan love for, at i hvertfald mine border collie hvalpe er så udviklede mentalt, at de er klar til at komme ud og opleve verden! De er nogle Banditter alle sammen med stort B! Hold nu op, hvor er de frække. I går brød de ud af hvalpegården, da jeg var på arbejde. Heldigvis var det kun toiletruller, de gik efter og så lige toiletbørsten. Det var billigt sluppet 🙂  Det er naturligvis ikke derfor, at de er klar til at flytte hjemmefra, men de trænger bare til at komme ud og blive stimuleret hver for sig, ellers finder de bare selv på noget 🙂

Hvalpene har været til sundhedsundersøgelse og øjenundersøgelse. Jeg valgte denne gang en øjendyrlæge, som jeg ikke har haft brugt før. Ham vil jeg helt klart benytte igen!!! Det var Flemming Obling ved Karlslunde. Han var super god til hvalpene, virkelig virkelig professionel i sin omgang til hunde og undersøgelse af øjne. Bedst af alt var, at en dyrlæge under uddannelse (Louise) også øjenlyste hvalpene. Så hvalpene blev faktisk undersøgt 2 gange. Det var meget spændende at være med til. Faktisk er det jo sådan, at for at en dyrlæge kan blive godkendt til at gå til eksamen, skal de have været igennem et vist antal hvalpe, der er merles. Så da Louise kom ind i lokalet med sit udstyr udbrød hun: “Næææææh, 2 merles” ❤  Jeg lægger gerne hvalpe til, at en ny specialist bliver uddannet!
Det skal jo lige nævnes, at alle hvalpe blev øjenlyst fri for arvelige øjensygdomme og alle hvalpe var sunde og raske. Alle hannerne havde begge sten. Så jeg var en glad opdrætter, da jeg kørte hjem igen fra dyrlægen.

Jeg har igen klippet hvalpenes negle. Denne gang med en rigtig klosaks til voksne hunde. Den lille 3-i-1 er blevet for lille. Hvalpene gjorde akkurat som Pizza, lå bare og slappede af på ryggen, mens jeg klippede neglene. Hvor er det bare en fornøjelse, at have lært dem det fra start af.

Spændingen er desuden blevet udløst om, hvilken hvalp jeg beholder på udstationeringsbasis. Det blev Asasara Likes Aqua. ❤

Jeg har haft besøg af en formidabel fotograf. Det er Camilla Johannessen fra Grafiko.dk, der har æren af billederne i dette blogindlæg. Hun er ikke bare en fantastisk fotograf, hun er også en fantastisk person! ❤ Tak for billederne Camilla!!!

7uger-alle (1)
Mabel med apporten
7uger-alle (2)
Police med apporten
7uger-alle (3)
Hvalpene elsker legetøj
7uger-alle (4)
Der er stadig mælk i Pizza
7uger-alle (6)
Depeche er rigtig god til børn.
7uger-alle (7)
Kashmir bliver lydighedshund, der er vist en hvalpekøber der får noget øjenkontakt foræret 😉
7uger-alle (8)
Fotografens søn var med og ihhhh, hvilken god tilgang han har til hvalpe!!! Love it!
7uger-alle (9)
Gang i hvalpene, her er Aqua i fuld firspring.
7uger-alle (10)
Nephew og Aqua
7uger-alle (11)
Depeche med apporten
7uger-alle (12)
Drivkraften fejler ikke noget. Der er virkelig gang i trækkelege hele tiden.
7uger-alle (13)
En flok skønne hvalpe
7uger-alle (14)
Så trækkes der igen 🙂

 

PORTRÆTTER:

7uger-1aqua
Asasara Likes AQUA
7uger-2yazoo
Asasara Likes YAZOO
7uger-3depeche
Asasara Likes DEPECHE Mode
7uger-4spice
Asasara Likes SPICE Girls
7uger-5police2
Asasara Likes POLICE
7uger-6nephewBT5Q1727
Asasara Likes Nephew
7uger-7mabelBT5Q2011
Asasara Likes MABEL
7uger-8kashmirBT5Q2091
Asasara Likes KASHMIR

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s