Asasara kuld Kom Her – uge 8

De 8 uger gik godt nok hurtigt. Det har været et pragtfuldt og nemt kuld. Hurtigt renlige og de har næsten ikke lavet ballade … Kun et par huller i græsplænen og et par forceringer af hvalpehegnet de sidste par dage. Pink fravænnede dem selv at drikke mælk 2 dage inden de blev 8 uger. Perfekt timing. Hun har været en skøn mor for hvalpene og den sidste uges tid har hun også leget en del med dem samt sat dem på plads, når de var nogle skarnsunger.

Alle hvalpekøberne samledes hos mig mandag den 27. juni, hvor hvalpene blev 8 uger. Jeg plejer altid at havde hvalpekøberne på besøg til hvalpeafhentning en ad gangen – men ikke ved dette kuld. Alle samledes hos mig fra midt på formiddagen, hvor vi fik brunch. Alle havde hver især taget noget godt med og jeg havde lavet pandekager. Jeg holdt en slags foredrag om hvalpe og deres opvækst, købsaftaler blev underskrevet og der blev svaret på spørgsmål. Hvalpekøberne fik udleveret stamtavler, dagbøger, hundepas osv. Dagen efter fik jeg lavet ejerskifte hos DKK og de nye ejerbevis er allerede sendt til hvalpekøberne og hvalpene er registreret korrekt hos hunderegistret. Pink er nu ikke længere min hund, da hun i forbindelse med udstationeringsaftalen nu er ejet af Martin. Tak for lån af en vidunderlig hund.

uge8 alle (1)
Camilla Johannesen har været på besøg og taget en masse billeder. De ligger på min facebookprofil. Her er vist et skønt foto af Jeehaa og jeg.
uge8 alle (2)
Det ser lidt voldsomt ud, når Pink leger med hvalpene. Men bare rolig, der sker ikke noget.
uge8 alle (3)
Alle mulige legeting i haven har givet hvalpene en fin motorik. Her ligger Hurra.
uge8 alle (4)
Wohoo leger med kegle.
uge8 alle (5)
Wiiii gravede ofte huller i haven.
uge8 alle (6)
Jeg havde også en trillebør med ind i hvalpehaven. Hvalpene elskede at lege oven på den. Jeg brugte også trillebøren til at larme med, når jeg lavede lydsocialiseringsøvelser.
uge8 alle (7)
7 hvalpeposer klar til hvalpekøberne. Der var legetøj, stamtavler, sundhedspapirer, pas, pasningsvejledning og hundefoder.
uge8 alle (8)
Træning med Pizza i haven tiltrak stor opmærksomhed. Kort tid efter dette foto er taget fandt et par hvalpe ud af, at man kunne komme over hegnet til det der spændende agilitynoget …. 🙂
uge8 alle (9)
Jeg gik og ledte efter Tju Bang og kunne ikke finde ham. Han sad såmænd oppe i mit fine blomsterbed og havde molestreret det hele. Bandit!
uge8 alle (10)
Alle hvalpene klar til afhentning mandag morgen uge 8.
uge8 alle (11)
Mega nuttede hvalpe.
uge8 alle (12)
Sidste vejning. Wohoo er lidt for stor til vejeskålen.
uge8 alle (13)
Alle hvalpekøberne samledes til fælles brunch på afhentningsdagen. Det var meget hyggeligt. Det føles som en stor familie.

 

Præsentation af de heldige hvalpekøbere til kuld Kom Her:

uge8 (1)
Asasara Kom Her Atju er nu ejet af Lise Skipper Andersen. Atju vil nok komme til at kaldes Tjutju, det ligger bare mundret. Men i skrivende stund er kaldenavnet endnu lidt uvidst. (Jeg har dog lige fået en mail om, at han nu hedder Genie). Atju skal primært bruges til lydighed på konkurrenceplan. Lise glæder sig til igen at skulle starte med en hvalp, det er altid spændende. Atju kommer også til at lave lidt rundering og spor da det er mere på hundens premisser og er livgivende og fantastisk at se dem arbejde på en helt anden måde end det meget kontrollerede LP. I forvejen har Lise Enzo fra Go Go kuldet. Han var med til NM i LP i 2015, så Atju har noget at leve op til 🙂
uge8 (2)
Asasara Kom Her Wohoo ejes nu af Flemming Larsen. Flemming har været agilityfører i over 22 år og har deltaget i klasse 3 og european open, så han er en meget erfaren herre – og jeg har kendt Flemming nærmest altid ;-). Da han så kombinationen med Pink og Even blive slået op på internettet gik der kun et øjeblik, så blev et mail sendt med bestilling på en ny hvalp. Wohoo hedder Willy hos Flemming. Flemmings kone Laila træner Wohoo/Willy i lydighed det første år, hvorefter Flemming overtager træningen med agility.
uge8 (3)
Asasara Kom Her Wiiii ejes nu af Annette Ahm. Wiiii hedder stadig Wiiii 😍. Annette skal bruge Wiiii til agility. Annette og hendes mand har i forvejen en border collie og en cairn terrier. Klikkertræningen er allerede i fuld gang. Wiiii bor ikke så langt væk, så jeg håber at se hende og de herlige hvalpekøbere meget i fremtiden.
uge8 (4)
Asasara Kom Her Hurra er nu ejet af Brian Thomsen. Hurra hedder fremover Navy. Han skal bruges til spor, rundering, dch-lydighed og rally. Brian er en erfaren hundefører og er desuden dommer i DcH. Jeg lærte første gang Brian at kende, da hans toller slog en af mine hunde i point til et rallystævne i DcH Jyderup.
uge8 (5)
Asasara Kom Her Jeehaa er nu ejet af Susanne Mortensen. Hun kaldes nu for Holley Jeehaa. Holley skal primært bruges til agility. Susanne har gået til agility i mange år og har længe været skrevet op til en hvalp hos mig. Da jeg mødte Susanne første gang og havde en snak med hende fik jeg hurtigt en god fornemmelse og håbede, at hun en dag ville købe en af mine hvalpe. Jeg blev derfor meget glad, da der en dag tikkede en besked ind i messenger, om hun kunne få lov til at købe en hvalp.
uge8 (6)
Asasara Kom Her Wupsi Tess er nu ejet af Lena Blichfeldt. Fremtidig kaldenavn er Tess. Tess bor hos Lena i Odense og skal træne og deltage i konkurrencer i rally, lydighed, dogdancing og tricks. Hun skal også være lillesøster til border collieblandingen Sasha på 12 år, som er DCH Rallychampion og har været udtaget til DCH’s DM 4 år i træk. Sammen skal alle 3 ud og opleve verden.
uge8 (7)
Asasara Kom Her Tju Bang er nu ejet af Margit Luts og bor i Estland. Estland har heldigvis ikke de dumme indførselsregler m.h.t. rabiesvacciner, så Tju Bang rejste med Margit og SAS 8 uger gammel. Tju Bang kaldes fremover Tju. Margit er en erfaren agilityhandler og har haft border collie i klasse 3. Hun har været med til european open med hendes tidligere border. Margit træner positivt og med stor entusiasme. Er meget bevidst om bevægeapparatet på en hund, da hun træner balanceøvelser m.v.
Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s