Vista – Dansk Rallychampion

 

DKRLCH Asasara Go Go Vista – Vista, du vil altid have en plads i mit hjerte
 
For en måneds tid siden blev jeg spurgt af Vistas ejer Silja, om jeg ville forsøge at få det sidste rallycertifikat til Vista. Det svarede jeg ja da og selvfølgelig til. Silja er flyttet hjem til Island og Vista følger snart efter, når der er en plads i karantænehuset. 

Forrige weekend gik jeg til prøve med Vista, men hun mistede 15 point, så ingen cert. I går var jeg så afsted igen. Denne gang hos Collie Klubben i Køge. Vista brillerede, fik 99 point, vandt klassen og fik det sidste cert og blev dermed Dansk Rallychampion. Jeg må indrømme, at til præmieoverrækkelsen fældede jeg nogle tårer. Jeg var meget rørt og samtidig ked af det – for nu gik det op for mig, at jeg snart siger farvel. Vista har altid haft en speciel plads i mit hjerte, da hun tidligere har boet hos mig i 2 måneder i forbindelse med mit kuld I Love.

Så vil jeg lige fortælle, at da jeg havde været til præmieoverrækkelse skrev jeg til Silja:

1. Lone: Øv

2. Lone: Det kunne godt have gået bedre i dag

3. Siljas svar: hvad gik galt?

4. Lone: (billede af Vista med røde rossetter og pokal)

5. Silja: …. Ringer

6. Lone og Silja: Snøft snøft flæbe … Osv

Det har ikke været helt let at træne Vista til det sidste cert. Silja har jo snakket islandsk til Vista, så jeg havde fået en liste over Vistas kommandoer og lært mig dem. Havde optaget videoklip og sendt til Silja, hvor hun havde kommenteret, hvad jeg skulle gøre anderledes. Men Vista er heldigvis trænet godt op og har en skøn fri ved fod, så da de små kommandoer var på plads samt håndtegn og lyde blev sagt/vist, så var det en leg og fornøjelse, at gå til prøve med hende.

Smukke Vista med den røde rossette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s