2×100 point i rally

Sidste weekend var jeg til rallyprøver hos Islandsk Fårehundeklub. Det var en dobbeltprøve. Så man kunne deltage i to prøver pr. hund.
Kizz var tilmeldt begge prøver og Pizza den ene prøve.
Udfordringen med at gå til prøve med to hunde er, at der er risiko for, at man skal gå bane to steder på en gang. Heldigvis er arrangørerne gode til at tage hensyn.

image

Der var to dommere og to baner. Champion og begynder skulle gå bane samtidig. Og skæbnen ville, at jeg har hund i begge klasser. Heldigvis er stævnearrangøren og dommeren venlige og lader os gå bane på begynderbanen før de andre og derefter går vi så banegennemgang på championbanen. Dermed skal man som dobbeltfører huske to baner i hovedet. Det er prøvet før til agility. Og heldigvis går det lidt langsommere til rally. Så det er faktisk ikke noget problem.

Kizz Me fik 97 point på den første bane, hvilket jo er ret flot.
Derefter staks over på begynderbanen med min Pizza på 10 mdr. Fuldstændig fantastik at gå med og 100 point var hjemme. Titlen RBM  kom i hus og hun vandt klassen. Behøver jeg fortælle, at jeg er stolt.?

Efter en time skulle Kizz igen i ilden i championklassen. Denne gang på Anitas bane. Uha det gik godt. 100 velfortjente point kom i hus. Hun vandt og fik sit andet super cert.
Første gang jeg får 100 point i championklassen.

Det var en fantastisk dag :mrgreen:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s