Stævne i Barthahus Ridecenter 21/2-15

I går var jeg til DGIs agilitystævne i Barthahus Ridecenter. Stævnet var tæt på at blive aflyst, da en af medarrangørerne Lone Serwin desværre døde i tirsdags. En dame, som alle i DKK-agility og DGI-sammenhænge nok kender. Hun blev kun 50 år. I går blev stævnet alligevel afholdt, da flere gode hjælpere trådte til og gave en hånd med. Lone ville også ønske, at det skunne gennemføres, det er vi sikre på.
Kl. 11 blev der holdt et par taler, 1 minuts stilhed og der blev overrakt en check til de efterladte. Lene W. havde stået for en indsamling til familien. Jeg gætter på, at alle i hallen stod og fældede en tåre. Det var meget bevægende at være i hallen i går. Som Lones datter Sabine i går skrev på facebook: “skønne mennesker, ved slet ikke hvordan jeg kan takke jer nok for jeres fantastiske støtte. I er bare den bedste bonusfamilie man kan have”. Sabine rammer spot on med den udtalelse. Agilityfolkene er som en stor familie.

Med hensyn til resultaterne, så gik det som sædvanligt super med Du Der. 2 fejlfrie løb til damen. Kizz Me fjernede overlæggere, så ingen præmier til hende individuelt denne weekend.

Sidste løb var en holdstafet, hvor holdet bestod af 4 hunde. Er du gal mand, hvor var det sjovt. Der var 1 stor bane, hvor hver hund skulle løbe en foruddefineret bane på 12 forhindringer. Det vil sige, at der var 4 slags skilte på banen, da hundene jo skulle løbe forskellige baner.
Tindra, Bella, Tano og Kizz Me dannede hold. Vi havde nogle gode skift og super hurtige løb. Det blev til en 2. plads. SKØNT. Dejligt at prøve hold-kræfter igen, og især med Michelle, som jeg jo er på hold med i DKK i 2015. Så er vi i gang!

Endnu mere skønt var det at se en af mine hvalpekøbers glade ansigt. Det var Ole Christiansen med Asasara I Love Bobby Brown. De havde et kanon spring klasse 1 løb. Deres debut!!!  De vandt sørme klassen. Se lige løbet her:

Vi havde lejlighed til at samle en del af hvalpene fra kuld I LOVE og JAM JAM.
Her er det bedste foto:

Jeg står bag kameraet, så jeg er ikke med.  Fra venstre: Sofie med Tapaz og Pizza.  Kizz Me samt Silja med Vista. Yvonna med Duke. Martin med Pink. Stine med Pixie Lott. Ole med Bobby.
Jeg står bag kameraet, så jeg er ikke med.
Fra venstre:
Sofie med Tapaz og Pizza. Kizz Me samt Silja med Vista. Yvonna med Duke. Martin med Pink. Stine med Pixie Lott. Ole med Bobby.

Det var så dejlig en dag. At være sammen med alle mine agilityvenner er vigtigt. Man skal lære at sætte pris på det vigtige her i livet. At nyde nuet og hinanden. Tak til Stine, Yvonna, Sofie og Martin for en hyggelig dag.
Dagen blev afsluttet i perfekt stil: Skøn running sushi med min dejlige kæreste i København.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s